Ανέσεις & Παροχές

Στο Project 151 η ασφάλεια σας είναι πρωταρχική μας προτεραιότητα όπως επίσης και η άνεσή σας, γι’ αυτό παρέχουμε πρόσθετες υπηρεσίες που κάνουν την παραμονή σας μια μοναδική εμπειρία. 

Ένας νέος τρόπος ενοικίασης

Στο ενοίκιο περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα διαμονής, φύλαξη από εταιρεία security, γυμναστήριο, χώροι εργασίας και χαλάρωσης και πολλές άλλες ανέσεις.

Τόσο απλά, τόσο εύκολα.

Αίθουσα Γυμναστηρίου

Μείνετε σε φόρμα στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Μπορείτε να προπονηθείτε για μία ώρα την ημέρα δωρεάν. Απλώς κρατήστε τη θέση σας μέσω της εφαρμογής μας, ώστε να διατηρήσουμε τον επιτρεπόμενο αριθμό των αθλούμενων σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλονται λόγω Covid-19.

Αίθουσα Γυμναστηρίου

Μείνετε σε φόρμα στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Μπορείτε να προπονηθείτε για μία ώρα την ημέρα δωρεάν. Απλώς κρατήστε τη θέση σας μέσω της εφαρμογής μας, ώστε να διατηρήσουμε τον επιτρεπόμενο αριθμό των αθλούμενων σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλονται λόγω Covid-19.

Ελεγχόμενη Είσοδος

Στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, ο συνεργάτης μας είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των εισερχομένων στο κτίριο, φροντίζοντας έτσι για την ασφάλειά σας. Παραλαμβάνει την αλληλογραφία σας και ενημερώνεται και φροντίζει άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα λειτουργίας.

Αίθουσα πλυντηρίων

H αίθουσα πλυντηρίων είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα τελευταία μοντέλα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων που λειτουργούν με κέρματα. Με λογικό κόστος μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα σας την ώρα που θα επιλέξετε μέσω της εφαρμογής μας. Περιμένοντας να τελειώσει η διαδικασία της πλύσης, μπορείτε να γυμναστείτε ή να χαλαρώσετε στην καφετέρια ή να συναντήσετε τους φίλους σας στο Lounge.

Αίθουσα Lounge

Στο μεγάλο Lounge μπορείτε να χαλαρώσετε ή να δικτυωθείτε. Μπορείτε να ακούσετε μουσική ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Το σίγουρο είναι πως θα συναντήσετε νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Αίθουσες συνεδριάσεων (Webinar)

Υπάρχουν τρεις αίθουσες συνεδριάσεων (Webinar) στο κτίριο. Εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα, είναι ιδανικές για μία συνεργασία, για κάποιο project, ένα συμβούλιο, ένα webinar κλπ. Με ένα μικρό κόστος, μπορείτε να κάνετε κράτηση, μέσω της εφαρμογής μας, για μία από τις τρεις αίθουσες, την ημέρα και την ώρα της επιλογής σας. Προμηθευτείτε τα ροφήματα σας και τα σνακ σας από την καφετέρια του κτιρίου μας.

Πάρκινγκ Ποδηλάτων και φόρτισης πατινιών

Στην αυλή του κτιρίου υπάρχει ειδικός χώρος για να κλειδώνετε το ποδήλατό σας. Υπάρχει επίσης ειδικός χώρος στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών πατινιών (scooters). Ο χώρος επιτηρείται από κάμερα ασφαλείας CCTV για προστασία από κλοπές. Παρόλα αυτά το Project 151 δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε πιθανή κλοπή ή ζημιά.

Café

Στην αυλή του κτιρίου λειτουργεί το Café – Bistrot 151 για να απολαύσετε τα ροφήματά σας, γεύματα και ποτά. Μπορείτε να καθίσετε εδώ με τους φίλους σας ή να κανονίσετε τις συναντήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2311824911 και το Café θα σας την στείλει στο διαμέρισμά σας, στο Lounge ή στις αίθουσες συνεδριάσεων.

Κάμερες ασφαλείας CCTV στους κοινόχρηστους χώρους

Υπάρχουν κάμερες ασφαλείας CCTV σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς για την ασφάλειά σας.

Σουπερμάρκετ

Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί το μεγαλύτερο σουπερμάρκετ της περιοχής. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλα τα ψώνια σας χωρίς ουσιαστικά να βγείτε από το κτίριο.

Χώρος αποθήκης

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στο φυλασσόμενο χώρο του κτιρίου.

Καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων

Καθώς η ανάγκη για καθαριότητα και απολύμανση γίνεται όλο και πιο επιτακτική, έχουμε αναθέσει σε επαγγελματικά συνεργεία να διασφαλίζουν καθημερινά την καθαριότητα και υγιεινή όλων των κοινόχρηστων χώρων.

Γρήγορο Internet παντού

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι η γρήγορη και σταθερή σύνδεση με το internet. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε φροντίσει να συνδέσουμε το κτίριο στο διαδίκτυο μέσω ιδιωτικής γραμμής οπτικών ινών. Όλες οι συνδέσεις μεταξύ των ορόφων έχουν γίνει, επίσης, με οπτικές ίνες. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε στους ενοίκους μας γρήγορο Wi-Fi σε όλα τα διαμερίσματα και τους κοινόχρηστους χώρους του Project 151.