Η γειτονιά

Το Project 151 βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα, μία ασφαλή γειτονιά όπου επιλέγουν να ζήσουν πολλές οικογένειες της Θεσσαλονίκης λόγω της ασφάλειας, της εγγύτητας στο κέντρο της πόλης, των καλών συγκοινωνιών, των πολλών καταστημάτων και των νοσοκομείων που βρίσκονται στην περιοχή.

Η ιστορία του ονόματος του Project 151

Το όνομα του Project 151 προέρχεται από την παλιά ονομασία της περιοχής. Εκεί βρισκόταν προπολεμικά ο «Συνοικισμός 151» ο οποίος δημιουργήθηκε μετά την μεγάλη πυρκαγιά του 1917, με την ενοποίηση 50 οικοπέδων που αγοράστηκαν από την Εβραϊκή Κοινότητα της Θεσσαλονίκης για την στέγαση πυροπαθών που είχαν μείνει άστεγοι. Το κέντρο του Συνοικισμού ήταν εκεί που σήμερα βρίσκεται η διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Κλεάνθους. Ήταν ο μεγαλύτερος συνοικισμός πυροπαθών και είχε περίπου 7,000 κατοίκους. Το όνομά του προήλθε από το Ιταλικό στρατιωτικό νοσοκομείο «0151» που βρισκόταν εκεί κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η «Στρατιά της Ανατολής» είχε σταθμεύσει στην Θεσσαλονίκη.

thes_transportation_1305877426.jpg

Μέσα μαζικής μεταφοράς

Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται σε 100μ από το κτίριο. Μπορείτε να μεταβείτε σε όποιο μέρος της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών θέλετε με μία από τις 75 διαδρομές λεωφορείων.

Από το 2023 προβλέπεται να λειτουργήσει το Μετρό της Θεσσαλονίκης και σε απόσταση 500μ από το Project 151 υπάρχει σταθμός για να μπορείτε να φτάνετε σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης σε ελάχιστο χρόνο!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω widget για να βρείτε την επιθυμητή διαδρομή λεωφορείου.

Πληροφορίες Τοποθεσίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 63

Στάση λεωφορείου: Δημοτικό Βρεφοκομείο

Γραμμές λεωφορείων: 10, 58

 

Βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις

Όλα όσα αναζητάτε βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Project 151 ή περιμετρικά σε μικρή απόσταση από αυτό. Στο ισόγειο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το μεγαλύτερο σούπερ-μάρκετ της περιοχής. Χαλαρώστε πίνοντας το ρόφημά σας ή γευματίζοντας στην καφετέρια του κτιρίου μας. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση, θα βρείτε φαρμακείο, ATM, κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, επισκευές υπολογιστών, φούρνους, εστιατόρια και καφετέριες.

PROJECT 151
Επικοινωνία
H Project 151 έχει κάνει όλα τα βήματα για συμμόρφωση με τους κανόνες GDPR που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση από 25 Μαΐου 2018. Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους νέους όρους χρήσης για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.