Τρόπος Ζωής στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί πολλά Κολλέγια, ΤΕΙ και Πανεπιστήμια. Έχει μια ζωντανή και δρατήρια φοιτητική κοινότητα που αγγίζει περίπου τις 120,000 άτομα. Καθώς η πόλη γίνεται εμπορικός κόμβος,  κέντρο μεταφορών και κέντρο υψηλής τεχνολογίας, είναι ιδανικό μέρος για επαγγελματική δικτύωση και επιχειρηματική δράστηριότητα. Έτσι έχει έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό  νέων επαγγελματιών που επιλέγουν να ζήσουν εδώ. Η έντονη νυχτερινη ζωή, το εξαιρετικό φαγητό, τα πολλά πολιτιστικά δρώμενα  και ο φιλικός τρόπος ζωής για φοιτητές και νέους την καθιστούν το τέλειο μέρος για σπουδές και εργασία.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το μοναδικού τρόπου ζωής κτίριό μας , βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια, εταιρίες και επιχειρήσεις, σημαντικά αξιοθέατα και τοποθεσίες, καθώς επίσης στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ των σημαντικότερων ομάδων της πόλης

thessaloniki_1665710965.jpg
thessaloniki_1198028083.jpg

Στην υγειά μας!

Η πόλη έχει πολλές επιλογές από μέρη για να χαλαρώστε, να πιείτε ένα ποτό με συναδέλφους, να κάνετε ένα γαστρονομικό γεύμα και να νιώσετε την ενέργεια της νυχτερινής ζωής.

Η γειτονία Λαδάδικα με μιά ατελείωτη σειρά από μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ, είναι το μέρος να πάτε ακριβώς για αυτό. Έχει πάρει το όνομά της από τα αναρίθμητα καταστήματα που είχαν αντικείμενο το εμπόριο ελαιολάδου και σαπουνιού από τα οποία έσφυζε τα παλιά χρόνια η περιοχή.

Η γαστρονομία, στα καλύτερα της

Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε την ιδιαίτερη γαστρονομία σε αύτη την πόλη με το πλούσια ιστορικό της παρελθόν. Πιάτα από Πόντο, Αρμενία, Τουρκία καθώς και οι επιρροές από την Ισπανοεβραϊκή κουζίνα, δίνουν στην πόλη τις μοναδικές της κοσμοπολίτικες αποχρώσεις.

Συνδυασμός Εργασίας και διασκέδασης

Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα φεστιβάλ και τις μοναδικές πολιτιστικές της εκδηλώσεις. Δεν είναι μια πολύ μεγάλη πόλη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για φοιτητές και νέους επαγγελματίες να συνδυάσουν την εργασία ή τις σπουδές με την διασκέδαση.

H Project 151 έχει κάνει όλα τα βήματα για συμμόρφωση με τους κανόνες GDPR που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση από 25 Μαΐου 2018. Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους νέους όρους χρήσης για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.