Καλωσόρισες

στην παρέα του Project 151!

Ως ένοικος του Project 151, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις υπηρεσίες του κτιρίου, όπως την αίθουσα του γυμναστηρίου, τα webinar rooms, το χώρο του πλυντηρίου κ.α. 

Επίσης μπορείς να αιτηθείς κάποια επισκευή που χρειάζεται το διαμέρισμά σου χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα.   

Επισκευή

Έχεις κάποιο πρόβλημα στο διαμέρισμά σου;
Χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα, μπορείς να δηλώσεις τη βλάβη και ο διαχειριστής του κτιρίου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

Fitness Room

Για να χρησιμοποιήσεις τον χώρο του γυμναστηρίου θα πρέπει να κλείσεις θέση χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα κράτησης.

Webinar Rooms

Υπάρχουν τρεις αίθουσες συνεδριάσεων (Webinar) στο κτίριο. Εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα, είναι ιδανικές για μία συνεργασία, για κάποιο project, ένα συμβούλιο, ένα webinar κλπ. Κάνε κράτηση τώρα!

Αίθουσα πλυντηρίων

H αίθουσα πλυντηρίων είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα τελευταία μοντέλα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων που λειτουργούν με κέρματα. Με λογικό κόστος μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα σας την ώρα που θα επιλέξετε μέσω της εφαρμογής μας. Περιμένοντας να τελειώσει η διαδικασία της πλύσης, μπορείτε να γυμναστείτε ή να χαλαρώσετε στην καφετέρια ή να συναντήσετε τους φίλους σας στο Lounge.

Ο λογαριασμός μου

Μπορείς να δεις τα στοιχεία της ενοικίασης, τις πληρωμές σου και να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης.

Οι κρατήσεις μου

Αιτήματα επισκευής

H Project 151 έχει κάνει όλα τα βήματα για συμμόρφωση με τους κανόνες GDPR που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση από 25 Μαΐου 2018. Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους νέους όρους χρήσης για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Privacy

Item Κατάσταση Opt-in Date Opt-out Date Action
Θέμα
Θέμα